BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

klik bawah utk dpt duit sampingan

my SupporterS

aku tau blog aq CANTEK ! so xyah nak STALK sangat. follow aje ~ tapi kalaw follow aje x gune. komen la skali. haaiissh ~

rasa tak

kadang2 kita ni jangan selalu sangat nampak pekung orang
cuba bukak baju
bukak seluar
bukak handsock !
silap2 pekung sendiri lagi banyak kot
bila da nampak pekung sendiri lagi banyak,
terus lah sedar diri
sedar diri tu tau tak camana rupa dia?
haa, kau duduk diam2,
berdoa pada tuhan bebanyak,
mintak diri tu diberi jalan yang lurus
sudah2 lah mengata orang
tak ke mana pon semua tu
silap2 diri sendiri yang dapat malu nanti
so,,. rasa tak?

selamat pengantin baru :)

Assalamualaikum peeps !
di sini saya nak bagitau sikit lah
tak banyak mana pon,.
apa salahnya kalau spend masa 5 minit baca entry saya kli ni
hahahaha

utk sesape bakal pengantin,
kat sini saya nak letak pakej fotografi .
so sesapa yang nak pakai perkhidmatan kami,
sila lah call nomnor ni
0176061071
atau tetengok sikit FACEBOOK kami okay .

di bawah ni pakej kami :


so, if nak tengok sesikit sample gambar kami,
here they areee !!!!




daahh, tu je bole tunjuk 
takleh lelebih . 
hahaha
okay lah, 
saya mahu beradu
assalamualaikum !




kenapa??

hahahahuhuhu . lame siak tak update .
so ape entry kali ni ? 
meh la kite cite pasal nyamok !
nyamok kat CASSIA ni da semakin banyak
dan semakin berani buat LOVEBITE kat aq 
biaseee dye ea !?

hahaa
act aq baru balik makan ngan SUAMI 
makan kat campus corner je pun nye adoiiii
balik2 tengok ade persatuan2 tidak berdaftar tunggu depan rumah !
OMAIGOD ...
-,- duckface seketika !
kenapa rumah kami? kenapa kami ? kami? 
apa masalah kau wahai AHLI AHLI RUKUN TAK BERTANGGA
nape tak bertunggu bertangga kat rumah sendiri je?
kenapa kat rumah kami?

janganlah macam ni lagi . plisss lah !
kami tak selesa la siak!
cube jadik macam iklan PAD libbresse !
sentiasa selesa . waahahahaaha

so, conclussion nya, 
jangan jadik budak nakal .
nanti KRT datang mengganggu ketenteraman anda semua .
waaakakakka
DUCKFACE again ! -,-

jom menang tiket ke MELAKA WONDERLAND THEME PARK !


Hello peeps !
okaayy
setelah sekian lama saya menyepi,
hari ni saya nak invite korang join satu contest ni .

hadiah nye boleh tahan lumayan ,
tiket masuk untuk EMPAT orang ke
MELAKA WONDERLAND THEME PARK 
yang bernilai RM88 - RM 110 !

caranya senang aje,, 
juz klik LIKE page NI

then upload kan gambar bertema EXPRESSION kat wall page tu jeee..
pastu suruh kawan2 korang like page dan gambar korang :)

contest ni start from today ! FROM 3 JUNE sampai 30 JUNE 2012 !

pemenang akan dinilai dari jumlah LIKE yang diperolehi !
saya akan umumkan pemenang pada 6 JULAI 2012 .

so,, tunggu apa lagi !!! 
cepatlah upload yeeee ~~
WISH YOU LUCK !

LOT OF LOVE,

Alisha yang lincah !


Assalamualaikum,
haaaiiisshh,, hari2 layan Alisha da makin penat dah .
haha bukan penat ape,
penat kejar dye ke sana ke mari ,

haaa, Alisha ni pantang tengok kamera, pantang tengok laptop
budak zaman IT la katekan kaannn..
jadi aq bukak lah webcam kat laptop aq yang tak seberapa ni, 
amboiihhh, suka betul dye !



video


haa ni pulak gambar2 dye depan webcam 










macam macam expression dye kan ?
hahaha
act Alisha ni memang dari baby lagi dah suka buat memek muka macam2 !
 
tengok ni ! 








haha mata dye tu main peranan !

kalau depan DSLR pulak, 
haaa, macam ni lah gayanyaaaa







hehehe, geram tak ?
act banyak lagi gambar dye , 
penat lah lappy ni nak upload..
nanti2 la yeeee :)

LOT OF LOVE,